Foarfeca tabla electrica 500W 59G401 Graphite

12 puncte de
fidelitate
14 zile
retur
2 ani
garantie
In stoc
Numai 1 ramase
Cod
1111000593153
Brand
Graphite
684,25 lei
- +
Buc
?Pune o intrebare
Descriere

Foarfeca tabla electrica 500W 59G401 Graphite

Foarfecă de tablă GRAPHITE de înaltă calitate cu motor de 500 W este proiectat pentru tăierea tablelor plane, ondulate și trapezoidale în linii drepte și curbe. Permite tăierea oțelului cu o grosime maximă de 1,6 mm și a aluminiului cu grosimea de 2,5 mm. Aparatul decupează o tăietură de 5 mm lățime. Diametrul minim al orificiului de pornire este de 22 mm. Datorită carcasei din aluminiu, unealta oferă o rezistență ridicată. Suportul matriței reglabil la fiecare 90° permite schimbarea direcției de tăiere. Viteza maximă a lamei este de 2000 de curse pe minut. Unealta are blocare împotriva pornirii accidentale pentru o mai mare siguranță și blocare a comutatorului pentru funcționare continuă. În plus, are un cablu de alimentare de 5 metri. Periile uzate pot fi înlocuite de utilizator. Setul de instrumente include chei de service și husă de transport la îndemână. Conformitatea cu standardele europene este confirmată de certificatul CE.

Grosimea maximă de tăiere pentru aluminiu 2,5 mm
Grosimea maximă de tăiere pentru oțel moale 1.6 mm
Grosimea maximă de tăiere pentru oțel dur 0,8 mm
Putere 500W
Lățimea de tăiere 5 mm
Tensiune de alimentare 230V~50Hz

Livrare si retur
Livrare

Comanda dumneavoastră este preluată de un reprezentant al departamentului de vânzări, în zilele de luni-vineri între orele 8 şi 16. Comenzile sosite sambăta şi duminica vor fi preluate în ziua de luni. În acest moment începe procesul livrării produselor. Firma de curierat va face livrarea în termen de 24-48 ore de la preluarea coletelor.

Retur

Consumatorul, persoană fizică, are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distantă prin notificare în scris trimisă comerciantului, în termen de 14 zile de la primirea produsului, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

Intrebari si raspunsuri
Pune o intrebare

Datele completate vor fi pastrate si folosite in vederea solutionarii intrebarii tale. Vezi si politica de confidentialitate.

Review-uri
Adauga un review
Adauga un review