Foarfeca tabla electrica 500W 59G402 Graphite

8 puncte de
fidelitate
14 zile
retur
2 ani
garantie
In stoc
Numai 1 ramase
Cod
1111000593177
Brand
Graphite
461,48 lei
- +
Buc
?Pune o intrebare
Descriere

Foarfeca tabla electrica 500W 59G402 Graphite

Foarfecae high end GRAPHITE pentru tablă, cu motor de 500 W, sunt concepută pentru tăierea tablelor de oțel cu grosimea maximă de 2,5 mm și tablelor de aluminiu cu grosimea de 3 mm în linii drepte și curbe. Foarfeca nu produce deșeuri. Datorită carcasei metalice a angrenajului, unealta oferă o rezistență ridicată. Foile sunt tăiate cu patru lame tăiate care permit suplimentar rotirea. Viteza maximă a lamei este de 1800 de curse pe minut. Foarfecele sunt echipate cu scut pentru așchii și blocare împotriva pornirii accidentale. Este posibil să blocați comutatorul sculei pentru funcționare continuă. În plus, foarfecele au un cablu de alimentare de 5 metri. Setul de scule include: ecartament, chei de service și husă de transport la îndemână. Conformitatea cu standardele europene este confirmată de certificatul CE.

Grosimea maximă de tăiere pentru aluminiu 3 mm
Grosimea maximă de tăiere pentru oțel moale 2.5 mm
Grosimea maximă de tăiere pentru oțel dur 1 mm
Putere 500W
Tensiune de alimentare 230V~50Hz

 

Livrare si retur
Livrare

Comanda dumneavoastră este preluată de un reprezentant al departamentului de vânzări, în zilele de luni-vineri între orele 8 şi 16. Comenzile sosite sambăta şi duminica vor fi preluate în ziua de luni. În acest moment începe procesul livrării produselor. Firma de curierat va face livrarea în termen de 24-48 ore de la preluarea coletelor.

Retur

Consumatorul, persoană fizică, are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distantă prin notificare în scris trimisă comerciantului, în termen de 14 zile de la primirea produsului, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

Intrebari si raspunsuri
Pune o intrebare

Datele completate vor fi pastrate si folosite in vederea solutionarii intrebarii tale. Vezi si politica de confidentialitate.

Review-uri
Adauga un review
Adauga un review