Foarfeca tabla electrica 500W DED7502

11 puncte de
fidelitate
14 zile
retur
2 ani
garantie
In stoc
Numai 2 ramase
Cod
1111000550415
Brand
Dedra
645,81 lei
- +
Buc
?Pune o intrebare
Descriere

Foarfeca tabla electrica 500W DED7502

Foarfecele electric DED 7502 este conceput pentru tăierea de tablă netedă, ondulată sau trapezoidală. Unealta asigură tăierea rapidă și eficientă a foilor de tablă până la o grosime maximă de 1,6 mm pentru oțel moale și de 1,2 mm pentru oțel inoxidabil. Foarfeca taie "t h i n l y ", ceea ce înseamnă că tabla nu este excesiv de fierbinte și, prin urmare, nu suferă deteriorări sau coroziune. Cablul de alimentare permite libertatea de mișcare. Mașina este furnizată cu un cap cu lamă dreptunghiulară de 5 mm pentru tăierea foilor de tablă simplă, atât a celor simple, cât și a celor din oțel.

Caracteristici
Precizie ridicată
Capete și lame interschimbabile

Specificații tehnice
Tensiune: 230V / 50 Hz
Putere: 500 W
Grosimea maximă de tăiere: oțel moale 1,6 mm, oțel inoxidabil 1,2 mm
Lățimea de tăiere: 5 mm
Greutate: 6,5 Kg

Livrare si retur
Livrare

Comanda dumneavoastră este preluată de un reprezentant al departamentului de vânzări, în zilele de luni-vineri între orele 8 şi 16. Comenzile sosite sambăta şi duminica vor fi preluate în ziua de luni. În acest moment începe procesul livrării produselor. Firma de curierat va face livrarea în termen de 24-48 ore de la preluarea coletelor.

Retur

Consumatorul, persoană fizică, are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distantă prin notificare în scris trimisă comerciantului, în termen de 14 zile de la primirea produsului, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

Intrebari si raspunsuri
Pune o intrebare

Datele completate vor fi pastrate si folosite in vederea solutionarii intrebarii tale. Vezi si politica de confidentialitate.

Review-uri
Adauga un review
Adauga un review