Grinda laterala pentru asigurarea marfurilor 2.4-2.7 m KD3018 Kraft&Dele

5 puncte de
fidelitate
14 zile
retur
2 ani
garantie
In stoc
Numai 2 ramase
Cod
1111000628091
Brand
Kraft&Dele
269,54 lei
- +
Buc
?Pune o intrebare
Descriere

Grinda laterala pentru asigurarea marfurilor 2.4-2.7 m KD3018 Kraft&Dele

Grinda laterală Kraft&Dele vă permite să asigurați mărfurile pe remorcă împotriva deplasării. Acestea sunt atașate la peticele de remorcă pentru a crea protecție transversală a mărfurilor. Se potrivește perfect remorcilor cu prelată și oricărui vehicul echipat cu laterale.

Este realizat din material de cea mai înaltă calitate. Datorită acestui fapt, putem fi siguri că mărfurile de pe remorcă sunt în siguranță.
Fabricat solid (aluminiu)
Interval de reglare 2400 - 2700 mm
Greutate: aproximativ 8 kg

Livrare si retur
Livrare

Comanda dumneavoastră este preluată de un reprezentant al departamentului de vânzări, în zilele de luni-vineri între orele 8 şi 16. Comenzile sosite sambăta şi duminica vor fi preluate în ziua de luni. În acest moment începe procesul livrării produselor. Firma de curierat va face livrarea în termen de 24-48 ore de la preluarea coletelor.

Retur

Consumatorul, persoană fizică, are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distantă prin notificare în scris trimisă comerciantului, în termen de 14 zile de la primirea produsului, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

Intrebari si raspunsuri
Pune o intrebare

Datele completate vor fi pastrate si folosite in vederea solutionarii intrebarii tale. Vezi si politica de confidentialitate.

Review-uri
Adauga un review
Adauga un review