Lama ferastrau sabie pentru lemn si metal S 1125 VFR Bosch

0 puncte de
fidelitate
14 zile
retur
2 ani
garantie
In stoc
Cod
1111000508775
23,68 lei
- +
?Pune o intrebare
Descriere

Lama ferastrau sabie pentru lemn si metal S 1125 VFR Bosch
cod 2608658036

Panza de ferastrau sabie S 1125 VFR Special for Pallet Repair rezistenta la rupere pentru taieturi continue, fara efort in lemn si metal. Varful inversat împiedica blocajele, indoirea panzei, ruperea tijei, rezultand o durata mare de viata. Modelul variabil al dintilor reduce vibratiile, pentru taieturi netede. Materialul cu grosime mare (1,25 mm) sporeste stabilitatea. Realizata din BIM (bimetal), banda cu dinti HSS (otel rapid), complet caliti este lipita de corpul elastic HCS (otel cu continut ridicat de carbon), adecvata pentru taierea materialelor termoplastice abrazive. Pas variabil fin pana la mediu al danturii (1,8/2,6 mm) pentru taieturi in cuie, elemente de fixare moi din structura paletilor. Lungime standard a panzei (225 mm ) pentru taieturi cu adancimea de pana la 165 mm. Pentru utilizarea cu ferastraie sabie cu sisteme de tija universala de 1/2"

BIM, dantura variabila
Pasul danturii (mm) / TPI
1,8/2,6/10/14
Paleti, adancime de taiere pana la 165 mm, stabilitate si durata de serviciu maxima

Livrare si retur
Livrare

Comanda dumneavoastră este preluată de un reprezentant al departamentului de vânzări, în zilele de luni-vineri între orele 8 şi 16. Comenzile sosite sambăta şi duminica vor fi preluate în ziua de luni. În acest moment începe procesul livrării produselor. Firma de curierat va face livrarea în termen de 24-48 ore de la preluarea coletelor.

Retur

Consumatorul, persoană fizică, are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distantă prin notificare în scris trimisă comerciantului, în termen de 14 zile de la primirea produsului, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

Intrebari si raspunsuri
Pune o intrebare

Datele completate vor fi pastrate si folosite in vederea solutionarii intrebarii tale. Vezi si politica de confidentialitate.

Review-uri
Adauga un review
Adauga un review