Manusi piele L 97-657-9 Neo Tools

Am gasit alte produse care v-ar placea!
0 puncte de
fidelitate
14 zile
retur
2 ani
garantie
In stoc
Cod
1111000622259
Brand
Neo Tools
14,27 lei
- +
Per
?Pune o intrebare
Descriere

Manusi piele L 97-657-9 Neo Tools

Marime EU: 9
Marime US: L

Mănușile de lucru NEO (ref. 97-657-9) asigură protecție mâinilor împotriva murdăriei, zgârieturilor și condițiilor dăunătoare. Partea de prindere a mănușilor este din piele de capră, iar manșeta este elastică. Marcajul CE este o garanție de siguranță care demonstrează că produsul îndeplinește toate cerințele UE.

Link-uri utile
Documente produs
Livrare si retur
Livrare

Comanda dumneavoastră este preluată de un reprezentant al departamentului de vânzări, în zilele de luni-vineri între orele 8 şi 16. Comenzile sosite sambăta şi duminica vor fi preluate în ziua de luni. În acest moment începe procesul livrării produselor. Firma de curierat va face livrarea în termen de 24-48 ore de la preluarea coletelor.

Retur

Consumatorul, persoană fizică, are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distantă prin notificare în scris trimisă comerciantului, în termen de 14 zile de la primirea produsului, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

Intrebari si raspunsuri
Pune o intrebare

Datele completate vor fi pastrate si folosite in vederea solutionarii intrebarii tale. Vezi si politica de confidentialitate.

Review-uri
Adauga un review
Adauga un review