Marker cu vopsea albastra INKZALL™ 4932492144 Milwaukee

Produs profesional
0 puncte de
fidelitate
14 zile
retur
2 ani
garantie
In stoc
Cod
1111000631282
Brand
Milwaukee
16,99 lei
- +
Buc
?Pune o intrebare
Descriere

Marker cu vopsea albastra INKZALL™ 4932492144 Milwaukee

Marker actionat cu valva. Varf acrilic, durabil pentru cele mai solicitante conditii de mediu: temperatura a suprafetelor de la -10° pana la + 145°. Scrie pe suprafete inchise la culoare pe care markerele obisnuite nu ar fi vizibile. Poate fi utilizat pe suprafete rugoase, murdare si unsuroase. Pentru utilizare pe beton, tevi de culoare neagra, aluminiu, PVC, otel si otel inoxidabil, cauciuc si anvelope. Uscare in 10 secunde. Rezistent la apa si razele UV. Marker permanent. Rezista pana la 6 luni. Corp metalic pentru rezistenta in conditii de santier. Vopsea fara xilen.

IMPORTANT: Agitati markerul asigurandu-va ca are capacul pus. Indepartati capacul si pompati cu atentie pana cand vopseaua se scurge din varful markerului.

- Scrie pe cele mai murdare, mai fierbinți și mai aspre suprafețe
- Varf acrilic durabil
- Marcaje rezistente la apă și UV
- Timp de uscare de 10 secunde
- Marcaje pe suprafețe calde de până la 150 ° C
- Marker cu acțiune a supapei

Livrare si retur
Livrare

Comanda dumneavoastră este preluată de un reprezentant al departamentului de vânzări, în zilele de luni-vineri între orele 8 şi 16. Comenzile sosite sambăta şi duminica vor fi preluate în ziua de luni. În acest moment începe procesul livrării produselor. Firma de curierat va face livrarea în termen de 24-48 ore de la preluarea coletelor.

Retur

Consumatorul, persoană fizică, are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distantă prin notificare în scris trimisă comerciantului, în termen de 14 zile de la primirea produsului, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

Intrebari si raspunsuri
Pune o intrebare

Datele completate vor fi pastrate si folosite in vederea solutionarii intrebarii tale. Vezi si politica de confidentialitate.

Review-uri
Adauga un review
Adauga un review