Masina de tuns gazon cu acumulator LC 142iS Husqvarna

Produs profesional
transport
gratuit
42 puncte de
fidelitate
14 zile
retur
2 ani
garantie
In stoc
Numai 1 ramase
Cod
1111000618382
Brand
Husqvarna
2.496,62 lei
- +
Buc
?Pune o intrebare
Descriere

Masina de tuns gazon cu acumulator LC 142iS Husqvarna

Sistem tracţiune - Autopropulsie, o viteză
Capacitate pe suprafaţa de lucru 500 m²
Lăţimea de tăiere - 42 cm

LC 142iS cu acumulator și încărcător incluse
Această mașină de tuns gazon pe acumulator, autopropulsată, este compactă, silențioasă și ușoară, ceea ce o face foarte ușor de utilizat. Doar împingeți siguranța și puteți începe să tundeți iarba pentru a obține rezultate uniforme și rapide. Husqvarna LC 142iS este alegerea ideală pentru grădini de dimensiuni mici până la medii sau pentru întreținerea suprafețelor de gazon complexe mai mici. Această mașină de tuns gazon electrică, fără fir, dispune de modul SavE™ pentru o tăiere excelentă cu un consum redus de energie. Compatibilă cu sistemul nostru universal de baterii de 36 V.

- Mâner de ghidare ergonomic - Unghiul ergonomic al mânerului de ghidare, permite accesul rapid la maneta de funcționare, pentru utilizare uşoară şi confortabilă.
- Mâner de ridicare față-spate - Mânerele ușor de apucat, din față și din spate, facilitează ridicarea în zonele de depozitare, în mașină sau căratul pe scări.
- Reglare centrală a înălțimii de tăiere - Reglare rapidă și ușoară a înălțimii de tăiere a ierbii. O singură manetă controlează toată masa.
- Mâner pliabil - Mânerul pliabil pentru depozitare și transport ușor
- Zgomot redus - Motorul silenţios asigură un mediu de lucru confortabil şi fără deranj pentru zonele învecinate.
- Power Boost - Mărirea automată a turației lamelor când cosiți în condiții dificile înseamnă mai multă putere, fără a fi necesar să faceți direct vreo reglare.
- Power-Conserving savE™ Mode - Modul SavE™ maximizează durata de funcționare, reduce nivelul zgomotelor și conservă puterea acumulatorului reducând turația. Ideal pentru lucrări care nu necesită putere maximă. Este suficient să apăsați butonul pentru a activa și dezactiva modul savE™.
- Pornire ușoară - Mânerul și opritorul asigură pornirea și oprirea fără efort și fără a risca porniri accidentale. Pur și simplu scoateți opritorul și trageți mânerul în jos pentru a începe tunderea gazonului. Dacă eliberați mânerul cu ambele mâini, motorul se oprește imediat.
- Produsul se pliază, ocupând spațiu minim de depozitare - Datorită mânerului pliabil, produsul poate căpăta o formă mai compactă pentru a ocupa mai puțin spațiu de depozitare.
- Emisii de carbon reduse - Alegând acest produs, puteți avea certitudinea că produce mai puține emisii de carbon în timpul utilizării active, în comparație cu un produs tradițional pe benzină. Acest produs alimentat de acumulator nu produce emisii de CO2 în timpul utilizării, oferind în același timp puterea și calitatea pe care le așteptați de la un produs Husqvarna. Cu toate acestea, este important de reținut că emisiile de CO2 sunt generate în timpul altor etape ale ciclului de viață a produsului, cum ar fi producția, încărcarea și eliminarea la sfârșitul ciclului de viață.
- Sistem de acumulatori interschimbabili - Sistemul BLi-X flexibil, de 36 V de la Husqvarna, oferă putere pentru orice de la lucrări ușoare și solicitante din gospodărie până la utilizare profesională. Un acumulator poate fi utilizat pentru mai multe motounelte, iar gama largă de opțiuni, de la acumulatori ușori integrați la acumulatori de tip rucsac, facilitează găsirea unei soluții personalizate, puternice, care se potrivește perfect sarcinilor dvs. Toți acumulatorii asigură performanță înaltă, sunt construiți să fie utilizați perioade lungi și pot fi reîncărcați și înlocuiți rapid pentru utilizare continuă.

Motor
Putere brută la turația prestabilită 0,55 kW
Putere brută la turația prestabilită 3.200 rpm

Material
Material punte de tăiere Plastic ABS
Jante, material Plastic

Cap tăietor
Metode de tăiere Colectare/BioClip®/Evacuare posterioară
Lăţimea de tăiere 42 cm
Kit BioClip® Disponibil ca accesoriu
Priză BioClip® Nu este inclus
Trepte de tăiere pe înălţime 7
Reglaj înălţime de tăiere Central
Înălţime de tăiere, min-max max 75 mm
Înălţime de tăiere, min-max min 25 mm

Sistem de antrenare
Sistem tracţiune Autopropulsie, o viteză
Roţi motrice Spate
Viteză de deplasare înainte, min-max max 4 km/h
Viteză de deplasare înainte, min-max min 0 km/h

Echipament
Colector de vârf Tesatura cu blocant de praf
Volum colector 50 l
Tip mâner Ergonomic
Reglaj înălţime mâner 2 Step
Rulmenti roţi, faţă/spate Da / Da
Mâner pliabil Da
Inserţii moi Da
Reglaj pe laterală al mânerului Nu
Control acceleraţie Nu

Dimensiuni
Dimensiuni roţi, faţă/spate 178 mm
Dimensiuni roţi, faţă/spate Rear 203 mm
Greutate 19 kg
Ampatament 61 cm

Sunet și zgomot
Emisii de zgomot la urechea operatorului 83 dB(A)
Nivel de zgomot măsurat 95 dB(A)
Emisii zgomot 96 dB(A)
Vibrații
Mâner cu sistem antivibrații Handlebar 0,8 m/s²

 

Livrare si retur
Livrare

Comanda dumneavoastră este preluată de un reprezentant al departamentului de vânzări, în zilele de luni-vineri între orele 8 şi 16. Comenzile sosite sambăta şi duminica vor fi preluate în ziua de luni. În acest moment începe procesul livrării produselor. Firma de curierat va face livrarea în termen de 24-48 ore de la preluarea coletelor.

Retur

Consumatorul, persoană fizică, are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distantă prin notificare în scris trimisă comerciantului, în termen de 14 zile de la primirea produsului, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

Intrebari si raspunsuri
Pune o intrebare

Datele completate vor fi pastrate si folosite in vederea solutionarii intrebarii tale. Vezi si politica de confidentialitate.

Review-uri
Adauga un review
Adauga un review