Motocoasa 135R Husqvarna

Produs profesional
transport
gratuit
47 puncte de
fidelitate
14 zile
retur
2 ani
garantie
In stoc
Numai 2 ramase
Cod
1111000368485
Brand
Husqvarna
2.795,31 lei
- +
Buc
?Pune o intrebare
Descriere

Motocoasa 135R Husqvarna

Caracteristici
Motocoasa excelenta pentru activitatile casnice, fiabila si robusta, facand parte din clasa motocositoarelor semiprofesionale. Se poate utiliza chiar si la buruieni dese si arbusti. Sistem de pornire SmartStart pentru o pornire rapida, cu efort minim. Primer pentru amorsarea benzinei, ce ajuta la o pornire mai usoara. Maner ergonomic, ajustabil, pentru confort sporit. Comutator de oprire cu revenire automata, pentru a facilita urmatoarea pornire. Motor X-Torg proiectat sa emita mai putine noxe si sa fie mai eficient. Angrenajul de taiere a ierbii este proiectat pentru taierea paralela cu pamantul.

Informatii tehnice
Cilindree 34.6 cm³
Emisii zgomot 98 dB(A)
Putere 1.9 CP
Nivel de vibratii (mana st/dr) 2.9/2.5 m/s²
Turatie maxima 8400 rpm
Lungimea tubului 1483 mm
Consum de carburant 435 g/kWh
Volum rezervor combustibil 0.6 litri
Greutate 6.8 kg

Livrare si retur
Livrare

Comanda dumneavoastră este preluată de un reprezentant al departamentului de vânzări, în zilele de luni-vineri între orele 8 şi 16. Comenzile sosite sambăta şi duminica vor fi preluate în ziua de luni. În acest moment începe procesul livrării produselor. Firma de curierat va face livrarea în termen de 24-48 ore de la preluarea coletelor.

Retur

Consumatorul, persoană fizică, are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distantă prin notificare în scris trimisă comerciantului, în termen de 14 zile de la primirea produsului, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

Intrebari si raspunsuri
Pune o intrebare

Datele completate vor fi pastrate si folosite in vederea solutionarii intrebarii tale. Vezi si politica de confidentialitate.

Review-uri
Adauga un review
Adauga un review