Motofierastrau cu lant (drujba) 365 X-Torq Husqvarna

Produs profesional
transport
gratuit
61 puncte de
fidelitate
14 zile
retur
2 ani
garantie
Stoc epuizat
Cod
1111000617354
Brand
Husqvarna
3.622,36 lei
Anunta-ma cand produsul revine in stoc
?Pune o intrebare
Descriere

Motofierastrau cu lant (drujba) 365 X-Torq Husqvarna
cod 966428318

Motoferăstrău profesional de 71 cc, cu motor cu consum redus de combustibil Husqvarna 365 este un motoferăstrău destinat profesioniştilor. A fost dezvoltat în cooperare cu profesionişti lucrând în cele mai solicitante condiţii. Greutatea redusă şi puterea mare combinate cu un motor robust fac acest motoferăstrău multifuncţional potrivit pentru o gamă largă de lucrări. Motorul X-TORQ asigură un nivel prietenos cu mediul înconjurător, cu un nivel de emisii şi un consum de carburant extrem de scăzute.

- Motor X-TORQ® puternic și eficient - Motorul puternic X-TORQ® reduce emisiile cu până la 60% și crește eficiența consumului de combustibil cu până la 20%.
- Technologie Air Injection™ - Sistemul centrifugal de curățare a aerului elimină particulele mai mari de praf și reziduuri înainte ca acestea să ajungă la filtrul de aer pentru a ajuta la îmbunătățirea duratei de viață a motorului.
- Carter din magneziu - Carter solid rezistent la turaţii mari şi exploatere profesională care asigură un interval mare de service.
- Filtru de aer cu sistem de fixare rapid - Facilitează curăţarea şi înlocuirea filtrului de aer.
- Pompă de ulei cu debit reglabil - O pompă de ulei reglabilă oferă şinei de ghidaj şi lanţului cantitatea corectă de lubrifiere pentru fiecare sarcină.
- Întinzător de lanț montat pe laterală - Întinzătorul de lanţ montat pe laterală face operaţiunea rapidă şi uşoară.
- Capac filtru aer cu demontare rapidă - Clemele care fixează capacul cilindrului reduc timpul operaţiunilor de curăţare sau de înlocuire a bujiei.
- Ambielaj din trei piese - Ambuielajul din trei piese forjat oferă durabilitate maximă chiar și pentru cele mai dificile lucrări.
- Technologie LowVib® - Amortizoarele dintre motor și șasiu reduc semnificativ vibrațiile, astfel încât să puteți lucra mai confortabil.
- Sistem Smart Start® - Motorul şi starterul au fost proiectate astfel încât maşina să pornească rapid, cu un efort minim. Rezistența în şnurul demaror este redusă cu până la 40 %.
- Mâner cu formă ergonomică - Mâner frontal montat în unghi pentru o priză mai bună şi o poziţie de lucru naturală.
- Frână de lanț inerțială - Frână de lanţ eficientă, activată inerţial.

Informatii tehnice
Motor
Viteza lanţului la turaţie maximă 22,7 m/s
Cilindree 70,7 cm³
Putere 3,6 kW
Emisii gaze de eșapament (CO2 UE V) 747 g/kWh

Echipament
Lungime recomandată a şinei de ghidaj - cea mai scurtă: 40 cm
Lungime recomandată a şinei de ghidaj - cea mai lungă: 70 cm
Pas 3/8"
Tip lanţ H42
Lungime șină de ghidaj: 45 cm
Lungimea şinei de ghidaj: 18 in
Greutate (fără echipament de tăiere) 6,4 kg

Livrare si retur
Livrare

Comanda dumneavoastră este preluată de un reprezentant al departamentului de vânzări, în zilele de luni-vineri între orele 8 şi 16. Comenzile sosite sambăta şi duminica vor fi preluate în ziua de luni. În acest moment începe procesul livrării produselor. Firma de curierat va face livrarea în termen de 24-48 ore de la preluarea coletelor.

Retur

Consumatorul, persoană fizică, are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distantă prin notificare în scris trimisă comerciantului, în termen de 14 zile de la primirea produsului, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

Intrebari si raspunsuri
Pune o intrebare

Datele completate vor fi pastrate si folosite in vederea solutionarii intrebarii tale. Vezi si politica de confidentialitate.

Review-uri
Adauga un review
Adauga un review