Motofierastrau pentru elagaj cu acumulator 120ITK4-P Husqvarna

Produs profesional
transport
gratuit
29 puncte de
fidelitate
14 zile
retur
2 ani
garantie
In stoc
Numai 1 ramase
Cod
1111000618375
Brand
Husqvarna
1.710,03 lei
- +
Buc
?Pune o intrebare
Descriere

Motofierastrau pentru elagaj cu acumulator 120ITK4-P Husqvarna

Motoferăstrăul pentru elagaj Husqvarna 120iTK4 cu acumulator combină performanța produselor pe benzină cu emisii directe zero și funcționare silențioasă. 120iTK4 este un produs cu tijă telescopică, cu posibilitate de a combina „corpul” utilajului fie cu un motoferăstrău de elagaj, fie cu un accesoriu pentru gard viu. Acestea îl fac un utilaj versatil și convenabil pentru mai multe operațiuni, în funcție de sarcina de îndeplinit. Prevăzut cu un tub telescopic cu o rază de până la 4m și arbore pliabil pentru facilitarea transportării.

-Funcționare silențioasă - Nivelul redus de zgomot contribuie la un mediu de lucru plăcut și deranj minim pentru vecinătate.
- Emisii de carbon reduse - Alegând acest produs, puteți avea certitudinea că produce mai puține emisii de carbon în timpul utilizării active, în comparație cu un produs tradițional pe benzină. Acest produs alimentat de acumulator nu produce emisii de CO2 în timpul utilizării, oferind în același timp puterea și calitatea pe care le așteptați de la un produs Husqvarna. Cu toate acestea, este important de reținut că emisiile de CO2 sunt generate în timpul altor etape ale ciclului de viață a produsului, cum ar fi producția, încărcarea și eliminarea la sfârșitul ciclului de viață.
- Mod transport - Produsul se poate desface în două fără a folosi unelte, pentru transport și depozitare ușoară.
- Design ergonomic și greutate scăzută - Design compact și cu greutate redusă pentru utilizare comodă, ergonomică și mai puțin solicitantă pentru corp.
- Tijă telescopică - Tubul telescopic pentru reglarea rapidă a înălțimii de tăiere permite adaptarea comodă la diferite lucrări.
- Oprire automată - Produsul se oprește automat când este lăsat nesupravegheat, prelungind durata de viață și reducând riscul de accidentare.
- Sistem de acumulatori interschimbabili - Sistemul BLi-X flexibil, de 36 V de la Husqvarna, oferă putere pentru orice de la lucrări ușoare și solicitante din gospodărie până la utilizare profesională. Un acumulator poate fi utilizat pentru mai multe motounelte, iar gama largă de opțiuni, de la acumulatori ușori integrați la acumulatori de tip rucsac, facilitează găsirea unei soluții personalizate, puternice, care se potrivește perfect sarcinilor dvs. Toți acumulatorii asigură performanță înaltă, sunt construiți să fie utilizați perioade lungi și pot fi reîncărcați și înlocuiți rapid pentru utilizare continuă.
- Întinzător de lanț care nu necesită unelte - Reglați lanțul rapid și ușor

Motor
Putere 0,4 kW
Volum rezervor ulei 0,07 l
Motor vârf PMDC (2 periate)

Control
Conectivitate wireless Nu se aplică

Baterie
Acumulator vârf Li-Ion
Tensiune baterie 36 V
Număr de acumulatori incluse 1

Capacitate
Viteza lanţului la turaţie maximă 10 m/s

Echipament
Pas 1/4"
Lungime recomandată a şinei de ghidaj - cea mai lungă: 30 cm
Lungime recomandată a şinei de ghidaj - cea mai scurtă: 25 cm
Lungimea şinei de ghidaj: 10 in
Tip lanţ H00
Acumulator BLi10, 36V / 2,0Ah
Încărcător 40-C80

Dimensiuni
Greutate (fără echipament de tăiere) 4,1 kg
Greutate (fără acumulator și echipament de tăiere) 3,55 kg
Lungime completă, inclusiv echipament de tăiere 304 cm

Sunet și zgomot
Emisii de zgomot la urechea operatorului 80,6 dB(A)
Emisii zgomot 97 dB(A)
Vibrații
Nivel vibrații echivalent (ahv , eq) mâner fată / spate 0,773 m/s²

 

Livrare si retur
Livrare

Comanda dumneavoastră este preluată de un reprezentant al departamentului de vânzări, în zilele de luni-vineri între orele 8 şi 16. Comenzile sosite sambăta şi duminica vor fi preluate în ziua de luni. În acest moment începe procesul livrării produselor. Firma de curierat va face livrarea în termen de 24-48 ore de la preluarea coletelor.

Retur

Consumatorul, persoană fizică, are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distantă prin notificare în scris trimisă comerciantului, în termen de 14 zile de la primirea produsului, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

Intrebari si raspunsuri
Pune o intrebare

Datele completate vor fi pastrate si folosite in vederea solutionarii intrebarii tale. Vezi si politica de confidentialitate.

Review-uri
Adauga un review
Adauga un review