Nipplefix 1/2" 111000 Rems

Produs profesional
13 puncte de
fidelitate
14 zile
retur
2 ani
garantie
La comanda
Cod
1111000410184
Brand
Rems
753,27 lei
Anunta-ma cand produsul revine in stoc
?Pune o intrebare
Descriere

Nipplefix 1/2" 111000 Rems

Produceti singuri niplurile! Orice lungime! Oriunde ati fi! Scula ideala pentru valorificarea resturilor de teava! Economisiti timp si bani!

Caracteristici
Penseta interioara automata pentru bucati scurte de teava. Super-rapida si usor de folosit. Poate fi utilizata impreuna cu orice masina de filetat cu cap automat. Utila pentru productia de nipluri

Acest produs se livreaza numai cu precomanda.Termen de livrare 14 zile

Livrare si retur
Livrare

Comanda dumneavoastră este preluată de un reprezentant al departamentului de vânzări, în zilele de luni-vineri între orele 8 şi 16. Comenzile sosite sambăta şi duminica vor fi preluate în ziua de luni. În acest moment începe procesul livrării produselor. Firma de curierat va face livrarea în termen de 24-48 ore de la preluarea coletelor.

Retur

Consumatorul, persoană fizică, are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distantă prin notificare în scris trimisă comerciantului, în termen de 14 zile de la primirea produsului, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

Intrebari si raspunsuri
Pune o intrebare

Datele completate vor fi pastrate si folosite in vederea solutionarii intrebarii tale. Vezi si politica de confidentialitate.

Review-uri
Adauga un review
Adauga un review