Pedala de actionare PCX P2040 Jouanel

Am gasit alte produse care v-ar placea!
transport
gratuit
22 puncte de
fidelitate
14 zile
retur
2 ani
garantie
In stoc
Numai 1 ramase
Cod
1111000257024
Brand
Jouanel Machine Tools
1.279,25 lei
- +
Buc
?Pune o intrebare
Descriere

Pedala de actionare PCX P2040 Jouanel
Pentru masina de indoit tabla PCX 2040!

Masina este astfel conceputa incat poate fi folosita de un singur operator. Pedala de acţionare permite înlocuirea levierului de actionare a falcii mobile situat lateral

Pedala de acţionare permite lucrul cu mainile libere pentru operatiile de indoire. In plus, scuteste operatorul de a actiona falca mobila din lateral, de levier

Livrare si retur
Livrare

Comanda dumneavoastră este preluată de un reprezentant al departamentului de vânzări, în zilele de luni-vineri între orele 8 şi 16. Comenzile sosite sambăta şi duminica vor fi preluate în ziua de luni. În acest moment începe procesul livrării produselor. Firma de curierat va face livrarea în termen de 24-48 ore de la preluarea coletelor.

Retur

Consumatorul, persoană fizică, are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distantă prin notificare în scris trimisă comerciantului, în termen de 14 zile de la primirea produsului, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

Intrebari si raspunsuri
Pune o intrebare

Datele completate vor fi pastrate si folosite in vederea solutionarii intrebarii tale. Vezi si politica de confidentialitate.

Review-uri
Adauga un review
Adauga un review