Pistol silicon fara acumulator 18V 310ml TE-SG 18/10 Li - Solo Einhell

6 puncte de
fidelitate
14 zile
retur
2 ani
garantie
In stoc
Cod
1111000606792
Brand
Einhell
Acumulatorul și încărcătorul nu sunt cuprinse în setul de livrare
379,61 lei
- +
Buc
?Pune o intrebare
Descriere

Pistol silicon fara acumulator 18V 310ml TE-SG 18/10 Li - Solo Einhell
cod 4522250

Caracteristici
Pistolul fara cablu pentru silicon Einhell TE-SG 18/10 Li Solo este un articol suplimentar ideal la gama de unelte de baza din atelier, in special atunci cand este posibil sa fiti ocupat cu reparatii regulate sau cu lucrari majore de restaurare si renovare. Acest pistol cu cartusde etansare subtire si manevrabil poate fi utilizat oriunde este necesar, nu in ultimul rand pentru ca face parte din familia flexibila Power X-Change. Toate cartusele de 310 ml disponibile in comert pot fi utilizate cu acest pistol fara cablu. Este fabricat din materiale robuste pentru durabilitate, chiar si atunci cand este utilizat in mod regulat in conditii nefavorabile, iar manerul sau cu softgrip asigura o prindere ferma si sigura in timpul functionarii. Folosind o forta maxima de distribuire de pana la 2000 N, acest pistol pentru cartuse produce un profil uniform datorita unei roti de reglare si a unui comutator de presiune pentru controlul vitezei de distribuire. Faptul ca puteti face reglaje individuale va permite sa adaptati viteza la diferitele materiale si cantitati necesare de la o lucrare la alta. Un mecanism de inversare pune capat scurgerii si lipirii materialului pe suprafetele pe care puneti pistolul in repaos. O lumina LED puternica asigura o vizibilitate optima a zonelor de lucru, chiar si in conditii de iluminare redusa. Acest produs este livrat fara acumulatorul si incarcatorul din seria Power X-Change, Aceste articole sunt disponibile separat, de exemplu ca set practic de pornire.

- Un membru al familiei Power X-Change
- Forta mare de strangere de pana la 2000N
- Pistol fara fir pentru tuburi de silicon de 310 ml
- Cu LED luminos pentru o vizualizare optima a zonei de lucru
- Viteza reglabila pentru diferite materiale si cantitati
- Viteza distribuire controlata si comutator de presiune
- Fara picurare datorita mecanismului de inversare
- Materiale robuste pentru utilizare regulata
- Design ergonomic si suprafete softgrip pentru o prindere sigura
- Livrat fara acumulator si incarcator (disponibile separat)

Informatii tehnice
Putere nominala 18 V
Forta distribuire 2000 N
Viteza alimentare la mers in gol 0.4 mm/s - 10 mm/s
Setari de viteza 6 Setari
Dimensiune maxima cartus 310 ml

 

 

Livrare si retur
Livrare

Comanda dumneavoastră este preluată de un reprezentant al departamentului de vânzări, în zilele de luni-vineri între orele 8 şi 16. Comenzile sosite sambăta şi duminica vor fi preluate în ziua de luni. În acest moment începe procesul livrării produselor. Firma de curierat va face livrarea în termen de 24-48 ore de la preluarea coletelor.

Retur

Consumatorul, persoană fizică, are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distantă prin notificare în scris trimisă comerciantului, în termen de 14 zile de la primirea produsului, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

Intrebari si raspunsuri
Pune o intrebare

Datele completate vor fi pastrate si folosite in vederea solutionarii intrebarii tale. Vezi si politica de confidentialitate.

Review-uri
Adauga un review
Adauga un review