Polizor de banc 150 mm 350W cu banda 4466154 Einhell

6 puncte de
fidelitate
14 zile
retur
2 ani
garantie
In stoc
Cod
1111000616166
Brand
Einhell
371,28 lei
- +
Buc
?Pune o intrebare
Descriere

Polizor de banc 150 mm 350W cu banda 4466154 Einhell

Polizorul/slefuitorul vertical cu banda Einhell TC-US 350 are o putere de 350 W si functii de polizare/slefuire cu banda si de polizare/slefuire cu disc. Aceasta combinatie polizor/slefuitor ofera o capacitate de indepartare cu adevarat impresionanta, ceea ce o face ideala si pentru lucrari importante pe lemn. Datorita diferitelor setari si granule de slefuire/slefuire, polizorul/slefuitorul vertical cu banda poate fi utilizat in functie de cerintele individuale. Carcasa de protectie care se inchide in lateral ofera siguranta in timpul functionarii, la fel ca si fereastra de protectie impotriva scanteilor, care poate fi reglata fara unelte. Designul robust in combinatie cu suporturile de lucru mari si reglabile, este ideal pentru o gama larga de aplicatii - inclusiv pentru lucrul pe bucati mari si late de lemn. Patru picioare din cauciuc absorb vibratiile pentru a asigura o pozitie de lucru ferma si sigura. Produsul este livrat complet cu un disc de slefuire/slefuire grosiera si o banda de slefuire/slefuire.

Caracteristici
- Functia de macinare/slefuire a benzii si a rotii
- Capota de protectie inchisa pe laterale pt. o functionare sigura
- Geam de protectie pt. scantei reglabil, fara unelte
- Suporturi de lucru mari, reglabile pt. o gama larga de aplicatii
- Design robust si fara distorsiuni
- 4 picioare de cauciuc pt. a sta in siguranta, cu vibratii reduse
- Complet cu roata de slefuire/slefuire grosiera
- Inclusiv curea de slefuire/slefuire

Informatii tehnice
Alimentare 220-240 V | 50 Hz
Putere max. (S2 | S2time) 350 W | 30 minute
Turatie 2980 min^-1
Diametru suport piatra polizare 12.7 mm
Piatra polizare 150 mm x 32 mm
Granulatie piatra polizare 36
Curea slefuire 686 mm x 50 mm
Granulatie banda slefuire 80

Livrare si retur
Livrare

Comanda dumneavoastră este preluată de un reprezentant al departamentului de vânzări, în zilele de luni-vineri între orele 8 şi 16. Comenzile sosite sambăta şi duminica vor fi preluate în ziua de luni. În acest moment începe procesul livrării produselor. Firma de curierat va face livrarea în termen de 24-48 ore de la preluarea coletelor.

Retur

Consumatorul, persoană fizică, are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distantă prin notificare în scris trimisă comerciantului, în termen de 14 zile de la primirea produsului, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

Intrebari si raspunsuri
Pune o intrebare

Datele completate vor fi pastrate si folosite in vederea solutionarii intrebarii tale. Vezi si politica de confidentialitate.

Review-uri
Adauga un review
Adauga un review