Pompa lubrefiere 4L 103010 Holemaker Technology

Produs profesional
transport
gratuit
20 puncte de
fidelitate
14 zile
retur
2 ani
garantie
In stoc
Numai 1 ramase
Cod
1111000621047
Brand
Holemaker Technology
1.209,04 lei
- +
Buc
?Pune o intrebare
Descriere

Pompa lubrefiere 4L 103010 Holemaker Technology

Caracteristici
Capacitate de 4 litri, pompă de răcire reîncărcabilă cu acumulator, cu braț de distribuire reglabil, picior magnetic și priză suplimentară de alimentare cu lichid de răcire care poate fi conectată la arborele unei mașini de găurit cu talpă magnetică. Utilizați atât pentru udări externe, cât și prin răcirea arborelui.

Brațul de distribuire asigură lubrifiere și răcire cu debit reglabil, fără mâini, pentru operațiuni altfel dificile.

Piciorul magnetic poate fi fixat pe orice suprafață magnetică pentru o flexibilitate maximă de utilizare atunci când se lucrează la înălțime, în locuri strâmte, incomode sau doar acolo unde sunt necesare două mâini pentru lucru și lubrifierea nu ar fi posibilă altfel.

Informatii tehnice
Lungime - 320 mm (exc. braț de distribuire)
Lățime - 155 mm
Înălțime - 260 mm
Greutate - 950 g (gol)
Acumulator - 2Ah
Ddurata acumulatorului - Până la 3 ore
Capacitate - 4 litri

Livrare si retur
Livrare

Comanda dumneavoastră este preluată de un reprezentant al departamentului de vânzări, în zilele de luni-vineri între orele 8 şi 16. Comenzile sosite sambăta şi duminica vor fi preluate în ziua de luni. În acest moment începe procesul livrării produselor. Firma de curierat va face livrarea în termen de 24-48 ore de la preluarea coletelor.

Retur

Consumatorul, persoană fizică, are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distantă prin notificare în scris trimisă comerciantului, în termen de 14 zile de la primirea produsului, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

Intrebari si raspunsuri
Pune o intrebare

Datele completate vor fi pastrate si folosite in vederea solutionarii intrebarii tale. Vezi si politica de confidentialitate.

Review-uri
Adauga un review
Adauga un review