Presa Power Press SE REMS 572X02

Produs profesional
Am gasit alte produse care v-ar placea!
transport
gratuit
94 puncte de
fidelitate
14 zile
retur
2 ani
garantie
In stoc
Cod
1111000355683
Brand
Rems
5.608,47 lei
- +
?Pune o intrebare
Descriere

Presa Power Press SE REMS cod 572X02

Presa universala pentru Ø max. 108 mm. Presare extrem de rapida si sigura

Presa electrica radiala pentru executia imbinarilor presate de Ø 10-108 mm. Pentru actionarea clestilor/inelelor de strangere REMS si a unor produse similare si adecvate, furnizate de alte firme. Dispozitiv de strangere a capetelor de presare cu blocare automata. Actionare electromecanica, cu motor universal de 230V, 50-60 Hz, 450 W, reductor cu zero mentenanta cu cupla antipatinare de siguranta si sistem de avans cu surub conducator cu filet trapezoidal, buton de avans cu dispozitiv de protectie. Se livreaza in trusa metalica rezistenta.

La cumpararea unei masini REMS Power-Press SE se ofera gratis 3 clesti de presare (falci) de maxim 35 mm, la alegerea clientului. Va rugam sa specificati la rubrica observatii, inainte de finalizarea comenzii, dimensiunile dorite.

Documente produs
Livrare si retur
Livrare

Comanda dumneavoastră este preluată de un reprezentant al departamentului de vânzări, în zilele de luni-vineri între orele 8 şi 16. Comenzile sosite sambăta şi duminica vor fi preluate în ziua de luni. În acest moment începe procesul livrării produselor. Firma de curierat va face livrarea în termen de 24-48 ore de la preluarea coletelor.

Retur

Consumatorul, persoană fizică, are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distantă prin notificare în scris trimisă comerciantului, în termen de 14 zile de la primirea produsului, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

Intrebari si raspunsuri
Pune o intrebare

Datele completate vor fi pastrate si folosite in vederea solutionarii intrebarii tale. Vezi si politica de confidentialitate.

Review-uri
Adauga un review
Adauga un review