Redresor auto 12V CC-BC 12 Einhell

2 puncte de
fidelitate
14 zile
retur
2 ani
garantie
In stoc
Cod
1111000547613
Brand
Einhell
163,03 lei
- +
Buc
?Pune o intrebare
Descriere

Redresor auto 12V CC-BC 12 Einhell
cod 1056721

Caracteristici
Incarcatorul pentru acumulatori CC-BC 12 este un incarcator util si robust de 12 Volti cu carcasa rezistenta la zgarieturi, din otel tratat cu pulbere. Dispozitivul are un ampermetru care indica viteza de incarcare pentru a putea urmari procesul de incarcare. Clemele de terminale puternice si complet izolate asigura in orice moment contactul optim la bornele acumulatori. In plus, incarcatorul pentru acumulatori dispune de protectie la polaritate inversa si la suprasarcina pentru siguranta maxima.

- Constructie total izolata
- Protectie la suprasarcina, scurt-circuit si polaritate inversa
- Carcasa din tabla de otel
- Maner de transport
- Ampermetru incorporat
- Cablu de alimentare cu stecher Europa
- Cabluri de incarcare cu cleme robuste

Informatii tehnice
Alimentare 230 V | 50 Hz
Voltaj încărcare 12V
Curent încărcare la sarcină normala 12V DC 8 / 12 A

Livrare si retur
Livrare

Comanda dumneavoastră este preluată de un reprezentant al departamentului de vânzări, în zilele de luni-vineri între orele 8 şi 16. Comenzile sosite sambăta şi duminica vor fi preluate în ziua de luni. În acest moment începe procesul livrării produselor. Firma de curierat va face livrarea în termen de 24-48 ore de la preluarea coletelor.

Retur

Consumatorul, persoană fizică, are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distantă prin notificare în scris trimisă comerciantului, în termen de 14 zile de la primirea produsului, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

Intrebari si raspunsuri0
Pune o intrebare

Datele completate vor fi pastrate si folosite in vederea solutionarii intrebarii tale. Vezi si politica de confidentialitate.

Review-uri
Adauga un review
Adauga un review