Saboti negri MIA ESD SB Elten

5 puncte de
fidelitate
14 zile
retur
2 ani
garantie
In stoc
Cod
11110006180160
de la 308,21 lei
- +
?Pune o intrebare
Descriere

Saboti negri MIA ESD SB Elten

Saboti pentru toate ocaziile
Modelul MIA black ESD SB sunt saboți cu bombeu de protecție. Acest model este echipat ideal pentru provocările din gastronomie, asistență medicală sau profesii medicale. Căptușeala textilă respirabilă a sabotului reglează absorbția și eliberarea umezelii și asigură o senzație plăcută pe tot parcursul zilei, chiar și la sarcini mari. Curelele pentru călcâi și elementele de fixare cu velcro în zona copiului oferă confort suplimentar și fac sabotul reglabil individual. Acest sabot fără metal și piele are talpa MONO-PU C-FIT - îndeplinește cele mai înalte standarde de rezistență la alunecare și este, de asemenea, rezistent la o varietate de substanțe chimice și microbi.

- Microfibră
- Căptușeală textilă respirabilă
- Branț pe toată suprafața C-FIT ESD neagră
- Branț din lână moale cu capacitate ESD
- Talpă MONO-PU C-FIT
- Capac din otel
- EN ISO 20345 SB A/E/FO/SRC, Forma A
- Curea pentru călcâi pentru ajustare individuală la picior, zona copiului reglabilă cu închidere Velcro
- Echipament fără piele

Livrare si retur
Livrare

Comanda dumneavoastră este preluată de un reprezentant al departamentului de vânzări, în zilele de luni-vineri între orele 8 şi 16. Comenzile sosite sambăta şi duminica vor fi preluate în ziua de luni. În acest moment începe procesul livrării produselor. Firma de curierat va face livrarea în termen de 24-48 ore de la preluarea coletelor.

Retur

Consumatorul, persoană fizică, are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distantă prin notificare în scris trimisă comerciantului, în termen de 14 zile de la primirea produsului, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

Intrebari si raspunsuri
Pune o intrebare

Datele completate vor fi pastrate si folosite in vederea solutionarii intrebarii tale. Vezi si politica de confidentialitate.

Review-uri
Adauga un review
Adauga un review