Scarificator S 138i cu baterie si incarcator Husqvarna

Produs profesional
Am gasit alte produse care v-ar placea!
transport
gratuit
49 puncte de
fidelitate
14 zile
retur
2 ani
garantie
Stoc epuizat
Cod
111000617569
Brand
Husqvarna
2.923,83 lei
Anunta-ma cand produsul revine in stoc
?Pune o intrebare
Descriere

Scarificator S 138i cu baterie si incarcator Husqvarna
cod 967922202

Lăţime de lucru 37.5 cm
Livrat cu 1 acumulator 36.5V 4.0 Ah + încărcător

Caracteristici
Scarificator cu greutate redusă, 2 în 1 (scarificare și îndepartarea mușchiului vegetal) fără cabluri, fiabil și ușor, alimentat cu acumulator, cu înlocuirea ușoară a cuțitului. Slot dublu pentru două baterii, pentru o durată extinsă de funcționare. Designul compact și mânerul pliabil îl face ușor de transportat și depozitat. Adâncime de lucru reglabilă și motor puternic. Acest utilaj îndepărtează în mod eficient iarba uscată și mușchiul din gazon. În prețul utilajului sunt incluse un acumulator BLi20 și un încărcător QC80. De asemenea, sistemul de acumulatori Husqvarna este universal și compatibil cu toate utilajele noastre (fiecare acumulator Husqvarna este compatibil cu oricare utilaj Husqvarna alimentat cu acumulator).

Functii
- Tastatură intuitivă - Tastatura este foarte ușor de folosit. Toate informațiile de care aveți nevoie le găsiți într-un singur loc.
- Mâner de ghidare ergonomic - Unghiul ergonomic al mânerului de ghidare, permiţând accesul rapid la manetă de funcționare, pentru utilizare uşoară şi confortabilă.
- Mâner de ghidare pliabil - Cu ajutorul mânerului de ghidare pliabil reduceți spațiul necesar pentru depozitare și transport.
- Reglarea centrală a înălțimii de lucru - Reglarea rapidă și ușoară a înălțimii de lucru. O manetă controlează întreaga punte.
- Power-Conserving savE™ Mode - Produsele portabile cu baterie Husqvarna prezintă savE™, un mod de economisire a bateriei pe care îl puteţi alege atunci când doriţi să maximizaţi timpul operaţional.
- Comutator 2 lame în 1 - Ușor de comutat între greblă de mușchi și scarificator.
- Sac colector cu blocare a prafului - Conceput să păstreze praful captat în sac, fără ca acesta să fie suflat spre operator.
- Emisii de carbon reduse - Alegând acest produs, puteți avea certitudinea că produce mai puține emisii de carbon în timpul utilizării active, în comparație cu un produs tradițional pe benzină. Acest produs alimentat de acumulator nu produce emisii de CO2 în timpul utilizării, oferind în același timp puterea și calitatea pe care le așteptați de la un produs Husqvarna. Cu toate acestea, este important de reținut că emisiile de CO2 sunt generate în timpul altor etape ale ciclului de viață a produsului, cum ar fi producția, încărcarea și eliminarea la sfârșitul ciclului de viață.

Informatii tehnice

Sunet si zgomot
Emisii de zgomot la urechea operatorului 75,3 dB(A)
Nivel de zgomot măsurat 89,2 dB(A)
Emisii zgomot 91 dB(A)

Material
Jante, material Plastic

Vibrații
Mâner cu sistem antivibraţii Handlebar 5,4 m/s²

Motor
Putere brută la turația prestabilită 6.000 rpm
Putere brută la turația prestabilită 0,9 kW

Control
Conectivitate wireless Nu se aplică

Sistem de antrenare
Roţi motrice N/A
Sistem tracţiune Împingere
Viteză de deplasare înainte, min-max max 0 km/h
Viteză de deplasare înainte, min-max min 0 km/h

Cap tăietor
Metode de tăiere Dethatching
Reglaj înălţime de tăiere Central
Tip cuţit Delta blades & spring tis
Material punte de tăiere Plastic ABS

Capacitate
Lăţime de lucru 37,5 cm
Adâncime de lucru -0,8 cm

Dimensiuni
Dimensiune produs, lungime 107,5 cm
Dimensiune produs, lăţime 61,5 cm
Dimensiune produs, înălţime 101,5 cm
Dimensiuni roţi, faţă/spate 170 mm
Dimensiuni roţi, faţă/spate Rear 150 mm
Greutate 19,5 kg
Ampatament 27 cm

Echipament
Rulmenti roţi, faţă/spate Yes/Yes
Mâner pliabil Da
Colector de vârf Tesatura cu blocant de praf
Volum colector 45 l
Tip mâner Ergonomic
Reglaj înălţime mâner 2 Step
Inserţii moi Da
Reglaj adâncime de lucru Manetă

 

Livrare si retur
Livrare

Comanda dumneavoastră este preluată de un reprezentant al departamentului de vânzări, în zilele de luni-vineri între orele 8 şi 16. Comenzile sosite sambăta şi duminica vor fi preluate în ziua de luni. În acest moment începe procesul livrării produselor. Firma de curierat va face livrarea în termen de 24-48 ore de la preluarea coletelor.

Retur

Consumatorul, persoană fizică, are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distantă prin notificare în scris trimisă comerciantului, în termen de 14 zile de la primirea produsului, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

Intrebari si raspunsuri
Pune o intrebare

Datele completate vor fi pastrate si folosite in vederea solutionarii intrebarii tale. Vezi si politica de confidentialitate.

Review-uri
Adauga un review
Adauga un review