Site abrazive 225 mm pentru diverse materiale AN400 Klingspor

Produs profesional
14 zile
retur
2 ani
garantie
In stoc
Cod
11110005730180
Brand
Klingspor
de la 9,47 lei
- +
Buc
?Pune o intrebare
Descriere

Site abrazive 225 mm pentru diverse materiale AN400 Klingspor

Site abrazive cu diametru de 225 mm, pentru vopsea, lac, chit, geluri epoxidice, ghips, pereți de ghips-carton, materiale compozite, lemn, materiale de lemn

Prin sita abrazivă AN 400 utilizatorul beneficiază de aspirația eficientă prafului pe întreaga suprafață, datorită structurii deschise a sitei. Astfel este posibilă o muncă aproape fără praf. Avantajoase sunt și multiplele domenii de aplicare. În plus, utilizatorii beneficiază de o excelentă protecție a muncii datorită generării reduse de praf. O agresivitate ridicată, timpi de utilizare mai îndelungați și o durată îndelungată de viață completează oferta. În plus,această sită abrazivă este independentă de sistemul de găuri de aspirație existente pe mașină. Meseriașii, utilizatori profesioniști sau amatori, vor aprecia acest avantaj.

Sita abrazivă de ce mai bună calitate
Preocuparea principală Klingspor este furnizarea de produse de cea mai bună calitate, pentru toate articolele din portofoliul său. Acest lucru este valabil și pentru discul AN 400, la care folosește granulă de corund Acest tip de granulație prezintă o rată deosebit de ridicată de îndepărtare a materialului, și în același timp se uzează foarte lent. Combinat cu o rășină sintetică de înaltă calitate ca încleiere – granulația și încleierea sunt acordate perfect între ele. Ca suport este folosită o sită stabilă de poliester. Utilizatorii beneficiază astfel de toate avantajele unui produs de top.

Sita abrazivă cu spectru de larg de aplicații
Sita abrazivă AN 400 poate fi utilizată universal și pe fiecare mașină uzuală. Deoarece sita dispune de sistemul de montaj cu autofixare, schimbarea uneltei este deosebit de simplă. Acest lucru înseamnă o ușurare semnificativă a lucrului în timpul aplicațiilor lungi – în special când, din cauza ratelor mari de îndepărtare a materialului și uzurii corespunzătoare, este necesară o schimbare a discului la intervale mai scurte. Firma Klingspor oferă ogamă amplă de site abrazive, cu diferite dimensiuni și granulații. În acest fel, utilizatorii sunt echipați perfect pentru fiecare lucrare.

Livrare si retur
Livrare

Comanda dumneavoastră este preluată de un reprezentant al departamentului de vânzări, în zilele de luni-vineri între orele 8 şi 16. Comenzile sosite sambăta şi duminica vor fi preluate în ziua de luni. În acest moment începe procesul livrării produselor. Firma de curierat va face livrarea în termen de 24-48 ore de la preluarea coletelor.

Retur

Consumatorul, persoană fizică, are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distantă prin notificare în scris trimisă comerciantului, în termen de 14 zile de la primirea produsului, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

Intrebari si raspunsuri0
Pune o intrebare

Datele completate vor fi pastrate si folosite in vederea solutionarii intrebarii tale. Vezi si politica de confidentialitate.

Review-uri
Adauga un review
Adauga un review