Slefuitor electric pentru pereti si plafoane din gips-carton 750W 215mm SFMEE500S-QS Stanley

Produs profesional
16 puncte de
fidelitate
14 zile
retur
2 ani
garantie
In stoc
Numai 2 ramase
Cod
1111000606877
Brand
Stanley
949,62 lei
- +
Buc
?Pune o intrebare
Descriere

Slefuitor electric pentru pereti si plafoane din gips-carton 750W 215mm SFMEE500S-QS Stanley

Caracteristici
Greutate redusă de 3,75 kg pentru o utilizare mai lungă
Mâner telescopic de 180 cm vă permite să șlefuiți tavanul și suprafețe mai mari
Mâner pliabil permite plierea și transportul ușor
Motorul oferă o viteză de măcinare de până la 1700 rpm
Finisaj neted și precis - inelul luminos LED 360 ° prezintă nereguli de suprafață
Motor robust de 750 W pentru performanțe ridicate de măcinare

Pentru ipsos
Va fi perfect pentru renovari majore. Este o unealtă electrică obligatorie pentru persoanele care schimbă adesea culoarea pereților. Avantajul incontestabil al unei astfel de soluții este eficiența peste medie. Clienții pot conta, de asemenea, pe puterea adecvată și rezistența la praf, ceea ce se traduce într-o funcționare fiabilă chiar și în cele mai dificile sarcini. Menținerea unei suprafețe netede cu o râșniță de ipsos nu va cauza probleme.

Alimentat la retea
Necesită o conexiune la rețea, va fi perfect pentru multe garaje, ateliere de acasă și fabrici industriale. Aceasta este o soluție convenabilă, deoarece nu trebuie să încărcăm bateria. Cu toate acestea, ar trebui să analizați cu atenție specificațiile tehnice și să alegeți un model cu un cablu de lungime corespunzătoare. Datorită acestui fapt, unealta electrică va găsi cu siguranță o gamă largă de aplicații într-o cameră dată.

Pornire soft
Este echipat cu o pornire ușoară după pornire, accelerează încet. Ca urmare, tensiunea este redusă. Așa că economisim angrenaj, rotor, stator și rulmenți. Avantajul incontestabil aici este confortul foarte ridicat și siguranța muncii. Designul previne efectele de smucitură care ar putea duce la smulgerea mașinii din mâini. Nu e de mirare că astfel de polizoare sunt utilizate pe scară largă la locurile de muncă.

Controlul vitezei
Șlefuitorul cu control al vitezei este o propunere ideală pentru clienții care apreciază în mod deosebit soluțiile universale. Merită să alegeți un astfel de echipament atunci când ne gândim la lucrări de finisare pe materiale de duritate diferită. Nu e de mirare că aceste scule electrice funcționale sunt utilizate pe scară largă atât de pasionații de bricolaj, cât și de către fabricile industriale.

Informatii tehnice
Dimensiunea discului (mm) 225
Lungimea de lucru (m) 1,25 - 1,8
Viteza fără sarcină (rpm) 600 - 1,700
Putere utilizabilă (W) 750
Greutate (Kg) 3,75

Include
Adaptor pentru conectarea unei aspirații externe de praf
Geantă
Furtun de aspirație
Roată de perete 225 mm P120"

Livrare si retur
Livrare

Comanda dumneavoastră este preluată de un reprezentant al departamentului de vânzări, în zilele de luni-vineri între orele 8 şi 16. Comenzile sosite sambăta şi duminica vor fi preluate în ziua de luni. În acest moment începe procesul livrării produselor. Firma de curierat va face livrarea în termen de 24-48 ore de la preluarea coletelor.

Retur

Consumatorul, persoană fizică, are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distantă prin notificare în scris trimisă comerciantului, în termen de 14 zile de la primirea produsului, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

Intrebari si raspunsuri
Pune o intrebare

Datele completate vor fi pastrate si folosite in vederea solutionarii intrebarii tale. Vezi si politica de confidentialitate.

Review-uri
Adauga un review
Adauga un review