Spray pentru filetare, frezare, debitare, strunjire 600g Coolfluid

Produs profesional
Am gasit alte produse care v-ar placea!
1 puncte de
fidelitate
14 zile
retur
2 ani
garantie
Stoc epuizat
Cod
1111000608376
51,88 lei
Anunta-ma cand produsul revine in stoc
?Pune o intrebare
Descriere

Spray pentru filetare, frezare, debitare, strunjire 600g Coolfluid
cod ZEP.0001SPCOOLFLUID

Lichid de racire lubrifiant intr-un singur produs (aerosol).
METALUBE COOL FLUID este un ulei mineral de racire si lubrifiere cu aplicabilitate în procesele: gaurire, frezare, filetare, taiere, taiere cu ferastraul, gravura, precum si pentru utilizare la masinile de strunjire si rectificare.

Caracteristici:
- Eficient: este excelent in utilizarea prelucrarii mecanice a metalelor, atat a celor feroase cat si a celor neferoase.
- Beneficii suplimentare: Creste rezistenta uneltei si a echipamentului, ceea ce prelungeste semnificativ durata de viata a acestora.
- Calitati termice: atrage perfect caldura si reduce deformarea. Reduce uzura in timpul taierii si, astfel, reduce ruperea.
- Aplicare larga: unealta excelenta pentru prelucrarea metalelor, otelului, otelului inoxidabil, bronzului, aluminiului, titanului, cuprului, vanadiului si aliajelor de crom-molibden.
- Protectie: fara uscare lasa o pelicula subtire, uleioasa, care protejeaza temporar unealta de rugina si coroziune.
- Control: Transparenta, ceea ce faciliteaza controlul vizual in timpul functionarii si imbunatateste precizia. Are un miros mai putin iritant, spre deosebire de majoritatea uleiurilor vulcanizate.

Aplicare / metodă de utilizare
- FLUIDUL METALUBE COOL FLUID mareste durabilitatea uneltei, performanta si durata de viata a masinii, iar sub forma de aerosol este rapid, convenabil si eficient.
- Este necesar sa se agite energic inainte de fiecare utilizare si sa se disperseze uniform de la o distanta de aproximativ 20 cm, pentru a asigura o racire si o lubrifiere prelungita.

Livrare si retur
Livrare

Comanda dumneavoastră este preluată de un reprezentant al departamentului de vânzări, în zilele de luni-vineri între orele 8 şi 16. Comenzile sosite sambăta şi duminica vor fi preluate în ziua de luni. În acest moment începe procesul livrării produselor. Firma de curierat va face livrarea în termen de 24-48 ore de la preluarea coletelor.

Retur

Consumatorul, persoană fizică, are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distantă prin notificare în scris trimisă comerciantului, în termen de 14 zile de la primirea produsului, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

Intrebari si raspunsuri
Pune o intrebare

Datele completate vor fi pastrate si folosite in vederea solutionarii intrebarii tale. Vezi si politica de confidentialitate.

Review-uri
Adauga un review
Adauga un review