Topor pentru despicat 2.5 Kg 231254

3 puncte de
fidelitate
14 zile
retur
2 ani
garantie
Stoc epuizat
Cod
1111000615671
Brand
Leborgne
183,26 lei
Anunta-ma cand produsul revine in stoc
?Pune o intrebare
Descriere

Topor pentru despicat 2.5 Kg 231254

Cap din oțel carbon forjat, tratat termic prin călire-revenire: înaltă rezistență la uzură • Unghiuri rotunjite: mai multă siguranță • Manșon de protecție • Special adaptat pentru despicarea buștenilor cu lungimea mai mică de 50 cm • Protuberanțe laterale: previn blocarea tăișului în lemnul cu fibră densă • Coada NOVAMAX

Link-uri utile
Livrare si retur
Livrare

Comanda dumneavoastră este preluată de un reprezentant al departamentului de vânzări, în zilele de luni-vineri între orele 8 şi 16. Comenzile sosite sambăta şi duminica vor fi preluate în ziua de luni. În acest moment începe procesul livrării produselor. Firma de curierat va face livrarea în termen de 24-48 ore de la preluarea coletelor.

Retur

Consumatorul, persoană fizică, are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distantă prin notificare în scris trimisă comerciantului, în termen de 14 zile de la primirea produsului, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

Intrebari si raspunsuri
Pune o intrebare

Datele completate vor fi pastrate si folosite in vederea solutionarii intrebarii tale. Vezi si politica de confidentialitate.

Review-uri
Adauga un review
Adauga un review