Trimmer pentru gard viu cu acumulator si incarcator 120iTK4-H Husqvarna

Produs profesional
transport
gratuit
29 puncte de
fidelitate
14 zile
retur
2 ani
garantie
Stoc epuizat
Cod
1111000617583
Brand
Husqvarna
1.743,35 lei
Anunta-ma cand produsul revine in stoc
?Pune o intrebare
Descriere

Trimmer pentru gard viu cu acumulator si incarcator 120iTK4-H Husqvarna
cod 970515905

Lungimea cuţitului - 50 cm
Greutate fără acumulator - 4,525 Kg

Caracteristici
Trimmerul cu tijă pentru gard viu, Husqvarna 120iTK4, pe acumulator, combină performanța produselor pe benzină cu emisii directe zero și funcționare silențioasă. 120iTK4 este un produs cu tijă telescopică, cu posibilitate de a combina „corpul” utilajului fie cu un trimmer pentru gard viu, fie cu un accesoriu motoferăstrău de tăiere la înălțime (elagaj). Acestea îl fac un utilaj versatil și convenabil pentru mai multe operațiuni, în funcție de sarcina de îndeplinit. Prevăzut cu un tub telescopic cu o rază de până la 4m și arbore pliabil pentru facilitarea transportării. Cap de tăiere reglabil în 7 unghiuri pentru o poziție convenabilă de tăiere atunci când tundeți gard viu pe lateral și garduri vii cu înălțimi diferite.

Functii
- Funcționare silențioasă - Zgomotul redus asigură condiții de lucru confortabile și nu creează disconfort pentru alte persoane.
- Emisii de carbon reduse - Alegând acest produs, puteți avea certitudinea că produce mai puține emisii de carbon în timpul utilizării active, în comparație cu un produs tradițional pe benzină. Acest produs alimentat de acumulator nu produce emisii de CO2 în timpul utilizării, oferind în același timp puterea și calitatea pe care le așteptați de la un produs Husqvarna. Cu toate acestea, este important de reținut că emisiile de CO2 sunt generate în timpul altor etape ale ciclului de viață a produsului, cum ar fi producția, încărcarea și eliminarea la sfârșitul ciclului de viață.
- Masă de tăiere articulată - Masă de tăiere articulată pentru versatilitate sporită și muncă mai puțin obositoare. Reglabilă în 7 unghiuri pentru o poziție de tăiere convenabilă atunci când tăiați din lateral, din unghiuri asimetrice, zone inaccesibile sau garduri vii cu înălțimi diferite.
- Tub telescopic - Tubul are o funcție telescopică pentru reglarea rapidă a înălțimii de tăiere.
- Mod transport - Pliați produsul pe jumătate pentru facilitarea transportului și a depozitării.
- Design ergonomic și greutate scăzută - Modelele din seria Battery 100 vă permit să lucrați confortabil în grădina dvs. datorită unui design compact cu o ergonomie excelentă și greutate mică.
- Oprire automată - Produsul este oprit automat după 60 de secunde de inactivitate, ceea ce prelungește durata de viață a bateriei și, de asemenea, reduce riscul de vătămare corporală atunci când este lăsat nesupravegheat.
- Sistem de acumulatori interschimbabili - Putând fi utilizați cu toate uneltele pe acumulatori din gama Husqvarna, acumulatorii noștri litiu-ion sunt durabili, ușor de schimbat și se reîncarcă rapid

Informatii tehnice

Specificatii
Diametru maxim recomandat pentru lăstari 15 mm
Viteză de tăiere 2.800 tăieri/min

Control
Conectivitate wireless Nu se aplică

Baterie
Acumulator vârf Li-Ion
Tensiune baterie 36 V

Motor
Motor vârf PMDC (2 periate)

Echipament
Lungimea cuţitului 50 cm
Deschidere a dinţilor 20 mm
Acumulator BLi10, 36V / 2,0Ah
Încărcător 40-C80

Dimensiuni
Dimensiune produs, lungime 230,5 cm
Greutate fără acumulator 4.525 kg

Sunet și zgomot
Emisii zgomot 94 dB(A)
Emisii de zgomot la urechea operatorului 81,3 dB(A)

Vibrații
Nivel vibrații echivalent (ahv , eq) mâner fată / spate 0,816 m/s²
Nivel vibrații echivalent (ahv , eq) mâner fată / spate 1.223 m/s²

 

Link-uri utile
Livrare si retur
Livrare

Comanda dumneavoastră este preluată de un reprezentant al departamentului de vânzări, în zilele de luni-vineri între orele 8 şi 16. Comenzile sosite sambăta şi duminica vor fi preluate în ziua de luni. În acest moment începe procesul livrării produselor. Firma de curierat va face livrarea în termen de 24-48 ore de la preluarea coletelor.

Retur

Consumatorul, persoană fizică, are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distantă prin notificare în scris trimisă comerciantului, în termen de 14 zile de la primirea produsului, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

Intrebari si raspunsuri
Pune o intrebare

Datele completate vor fi pastrate si folosite in vederea solutionarii intrebarii tale. Vezi si politica de confidentialitate.

Review-uri
Adauga un review
Adauga un review