Masina taiat placi ceramice 1500W DCX-250-1550 Expert 52970 RUBI

Produs profesional
203 puncte de
fidelitate
14 zile
retur
2 ani
garantie
In stoc
Numai 1 ramase
Cod
1111000595386
Brand
Rubi
12.101,11 lei
Produs agabaritic - costul transportului va fi mai mare. Vezi detalii
- +
Buc
?Pune o intrebare
Descriere

Masina taiat placi ceramice 1500W DCX-250-1550 Expert 52970 RUBI

Masina de taiat gresie, faianta si placi de 155 cm, 1.5kW, DCX-250 Xpert 1550 ZERO DUST 230V-50Hz.

- Lungime max. de taiere: 155 cm
- Grosime maxima de taiere: 61 mm (dubla - 90 mm)
- Lungime de taiere diagonala: 110x110 cm
- Grosime de taiere 45°: 50mm
- Diametru disc ext. x int.: 250 x 25,4 mm
- Motor monofazic de 2 CP (1.5 kW), 2750 rpm
- Tensiune 230 V
- Greutate 83 Kg

Caracteristici
- Gama de tăietoare profesionale DCX-250 Xpert de la RUBI este concepută pentru tăierea intensivă a plăcilor din gresie porțelanată (BIa) și a oricărui alt tip de plăci ceramice (BIIa / BIIb / BIII / AIb), permițând totodată tăierea ocazională a placilor de piatră naturală.
- Șasiu din aluminiu armat cu sistem inovator cu grinzi triple și laturi din oțel. Îmbunătățește stabilitatea și rigiditatea șasiului.
- Capul mobil al DCX-250 Xpert este susținut de un ghidaj întărit, tot din aluminiu, pentru un finisaj mai bun și precis în tăiere. Acest sistem încorporează, de asemenea, un efect de plonjare de înaltă performanță, permițând înălțimea de tăiere să fie ajustată la nevoile utilizatorului.
- Masinile DCX-250 Xpert de la RUBI includ sistemul de răcire C3 Phyton care permite ajustarea punctului de aplicare a apei în funcție de grosimea materialului, asigurându-se că apa lovește direct punctul de tăiere. Sistemul C3 Phyton permite creșterea eficienței refrigerării și reduce dispersia și pierderile de apă. O răcire mai eficientă ajută la creșterea performanței discului diamantat.
- Sistemul de răcire al DCX-250 Xpert este completat cu un decantor dublu din oțel pentru o recuperare mai eficientă a apei uzate, direcționată către rezervorul extern de apă de 30 litri. Prin utilizarea unui rezervor extern, manipularea acestuia în operațiile de curățare și umplere este mai ușoară și mai rapidă.
- Include mâner de transport și roți armate de tip off-road, care asigură o mai bună transportabilitate și manevrabilitate a mașinii.
- Sistem dublu de decantare din oțel pentru o eficiență îmbunătățită și recuperarea apei.
- Măsurare unghiulară cu pătrat din aluminiu reglabil de la 0 ° la 60 ° pentru tăieri repetitive.
- Include picioare pliabile armate cu sistem de prevenire a plierii și blocare rapidă.
- Rezervor de apă extern și ușor de îndepărtat cu o capacitate de 30 L.
- Include un sistem îmbunătățit de protecție împotriva stropirii cu capac de protecție cu glisare automată.
- Sistem brevetat ZERO DUST exclusiv certificat RUBI de către TNO*, pentru expunere sigură datorită reducerii particulelor de praf respirabile generate în timpul tăierii.
- Mâner ergonomic din bi-material pentru o funcționare confortabilă a capului de tăiere.
- Împământare integrată în șasiu.

Nu include cablu de alimentare si disc diamantat.

*oferă valori de „expunere sigură” la particulele de praf de cuarț respirabil din „zona de inhalare a utilizatorului”, ceea ce permite tăietoarelor electrice RUBI să lucreze până la 3 ore pe zi și tăierea consecutivă a plăcilor ceramice și 1 oră în tăierea pietrei naturale într-un spațiu închis și spațiu neventilat de 15 m3.

Livrare si retur
Livrare

Comanda dumneavoastră este preluată de un reprezentant al departamentului de vânzări, în zilele de luni-vineri între orele 8 şi 16. Comenzile sosite sambăta şi duminica vor fi preluate în ziua de luni. În acest moment începe procesul livrării produselor. Firma de curierat va face livrarea în termen de 24-48 ore de la preluarea coletelor.

Retur

Consumatorul, persoană fizică, are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distantă prin notificare în scris trimisă comerciantului, în termen de 14 zile de la primirea produsului, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

Intrebari si raspunsuri
Pune o intrebare

Datele completate vor fi pastrate si folosite in vederea solutionarii intrebarii tale. Vezi si politica de confidentialitate.

Review-uri
Adauga un review
Adauga un review